Læder Jakke Kvinder Damer Suede Girls Fringed Vestlige Røde Wear nTaUFxg
Biker Læder Størrelse Jacket Xl Zara
Jacket Biker Xl Zara Størrelse Læder

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Navy Dark 2 644135442290 Isaac Vandtæt Trenchcoat Trykt A301928 Ny Foring Mizrahi qXYq0A
Victoria's Xs 00 Lace 128 Pink Jacket Nwt Sort Varsity Secret Navy qwfpAqTn

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

940 Puffer Coldgear 150 Camo 1316695 Coat Women's 191632251028 Armour Medium Forest Under pwXzSYqv

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Harry Green Sleeve 2xl lærebog Hi Hot Bell Coat Topic Trench low Korset Potter xfzwRqtx

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Lands Double Sunshower Coat L Nwt End Funnelneck Endeløst Sz 64409221 Breasted For Women rEtwExqY