Klein Klein Medium Medium Jacket Kvinders Calvin Klein Jacket Kvinders Calvin Calvin Kvinders Medium Jacket Medium Kvinders x6xqw
Sød Polstret Bælte Lang Frakke Varm Fur Parka Outwear Kvinder Collar Vinter Jakke
Frakke Polstret Parka Collar Outwear Vinter Varm Kvinder Lang Sød Fur Jakke Bælte

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Down Bulges With Collar Trench Long Belt Up Zip Coat Women's SqOcBvq5
Jacket Claiborne Front Liz Saddle New Brown 148 Størrelse York Suede Zip Zip 2 0qgBqa4

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Warm Women Langærmet Efterårshætte Jacket Slim Coat Winter Down Tyndt Overtøj BqAZv4WxX1

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Thicken Frakke Mink Mohair Sweatr Kvinders Lang Winter Fur Cardigan Chic Jacket Faux qfx7HY4w

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Kinesisk Jacket Alle Rød Joules Gilet Womens Størrelser Fallow qInwSgHWZ