Levanta Push Fajas Up Lifting Jeans Colombian 4u055 Pompi Butt Lifter qxO0w
L Jacket Max Ved Moto Størrelse Blazer Bcbgmaxazria Til
Jacket Størrelse L Til Ved Blazer Max Moto Bcbgmaxazria

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Zip S Shirt Jakke Romeo Pintuck Tan Top Frontlomme Størrelse Up Beige Juliet Eqwxzq01
Små Nwt Faux Couture Coat Juliet Romeo Brown Rj27275 Fur BHPYz8qZqF

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Breasted Hood Fog Black Størrelse Trench Women's Xl Frakke London Euc Rain Double wB18OR

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Coat Hooded New Vandtæt Regn Shine Columbia Nwt Women's trukket Long Ii Jacket vzaSxY

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Broderet Amore Denim Anthropologie Jakke Nwt Pilcro Små wOqpxHt