Teskefuld Jeans Størrelse 26 150 Rrp Shabbies Afslappet Fit Bcf84 Pacifica En Kvinders FR0SwdXxRq
J Women's Crew Coat Blend Wool Størrelse 10
Wool Coat J Women's Crew Størrelse Blend 10

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Bælte L Sweater Udsmykede Internationale Størrelse Loves Sui Inc Koncepter Anna nzaRqYwq
Åbent Sweater Marie Tutti Nwt Tunika Os Arbejde Wallin For Ny Strik Rowan Frutti aATF11Yq

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Pure rummelig Sweater Bomuld Open jill 3x 70 Ventiler J Nwt Jill Side Forreste 109 Sz 8W6R5nWdca

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Xs l kvinder Uld Tunika xxl Maxi m Håndstrikkede kjole kjole E71 s xl lang CwfxXEq

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Angora Vintage Xl Grå Sweater Cardigan Applique Perle 80 Broderet Jacket X6XAOF