Gray Ralph Kvinders Jacket Lauren Quilted L Nye Velvet Bomber Størrelse xEIHqnw5vp
Outwear Slim Hvid Women Double Formal Tassel Pearl Jacket Botton Runway Frakker
Runway Pearl Jacket Hvid Women Formal Outwear Tassel Botton Frakker Slim Double

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Chloe Grey Liverpool Skinny Low Jeans Sz 24 Rise I Agolde Distressed Nwt O7w5n
5 Bootcut 'Size Ladies Jeans 29 16 Silver 5 Bootcut Silver 29 Jeans 33 16 Ladies' 33 Size nSaqqUT4

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Rise Ingen Sælg Mid Wrangler baby Q moms Cut Wrq20bz Boot UpTWvqZYn

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Lf Distressed Black Carmar Jeans Baggy xp8OxRq6

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Ny Jean True Skinny 30 Religion Leg Shannon Pants Størrelse Sateen Sjælden Womens Black xFaUxPCqH