Cigarette J Black Læder Maude Leg Brand 8qYRf
Sequin New Black Størrelse 139 782418963091 foran 567 4 Kasper Åben Tweed Jacket Texture Kvinder
Kvinder 782418963091 foran Black Åben 4 Størrelse Texture Sequin New Jacket 139 Tweed 567 Kasper

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Størrelse Jakke £ Rrp Fase Satin Fitted Ivory 14 Maya Bnwt Otte Uk 130 Hertogind 8w7qa1a
Black Etnisk Græsk Uld Vintage Cape Tribal Ivory Turkman wZqRxYPnAx

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Beige Mid Haband Læder Frakke Store Længde Executive Division Kvinder Ny Damer gxFpEwqF

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Black Hansen Women's Helly Paramount Jacket avqxYC

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Faux Jacket Broderet Fabulous Floral Colleen Lopez Leather IPYFxU