Indoor Kniiting Sleeve Tops Dame Batwing Pullver Loose Fit Varm Sweater 7BT8qTvF
100 Størrelse Indien S Wear Maroon Silk Long Light Women's Color Quilted Sleeve
Sleeve Long Color Quilted Women's S 100 Wear Maroon Light Indien Silk Størrelse

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Stitching Ægte Lukning Kroge Medium Tan Coat Læder Inc Kvinder Bæltet 1qZwqIzx
s vaske talje længde størrelse blazer monteret blå knap top kortærmet denim Super 0qYTxPK

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Warm Overcoat Parkas Collar Coats Chic Uld Fur Jakke Faux Blend Casual Loose dPqwnxUq

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Biker Fitted Kvinders Slim Læder Studs Overtøj Jakke Motorcykel Frakke Beskåret U1q6xwq

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Jkt Shop Faux 100 Leather Top Orig 0wHCdxRq