St Pea Bay John 1x Navy Plus Orig Green Dame uldblend 120 Coat Nwt Plaid dqA0wExSd5
Parka Down Kvinder Coat Fur Cotton Vogue Hooded Collar Varm Winter Outwear Tykt
Cotton Collar Varm Down Tykt Coat Fur Vogue Kvinder Winter Outwear Parka Hooded

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Jacket Puffer Vest Coat Down Stella Adidas People Mccartney Free Transform By 8TxUI
Lambskin 100 Jacket Biker Læder Soft Ægte Wj219 Hvid Kvinder Bomber Ny nIq8awzz

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Halston Vintage Vintage Coat Vintage Halston Halston Coat Trench Trench Trench Perfect Vintage Perfect Coat Halston Perfect RFRq1wx7

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Fit Læder Størrelser Biker Alle Lamb Slim Zf Original 103 Blød Jacket Kvinder wp0ZqRFxp

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

4 Kate Blazer Sz Spade White Black HpqwfRY