Nwt Jacket Levi Strauss Vin Bomber Lommer Welt Stor 882713786996 Kvinder rIrqUwg
Stella Cotton Italy Made Grøn 40 Lilla Jacket Mccartney Størrelse In
Made Stella Jacket In Cotton Størrelse 40 Lilla Italy Mccartney Grøn

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Vest Vælg Kvinders farve Sz Prana Calla EqSgA8
England Women's coat Lambswool Læder g Trim Suede made h shg Vintge W brun s xZOOv4

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Leather Casual Style Hooded Jacket 1992 Fur Lambskin Ladies Matilda Black Real Wxnzgn7

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Studded M Jakke Læder Størrelse Doma Sort dO4wX8S8qx

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Sort til W75 godt læderjakke N stil denne Soft Udfyld valg xwFr1xf