Religion Midrise 889347681949 Stretch Jeans Dest Sz29 True Pepper Nwt Super Halle Moto Skinny pwA5Kqx
Kvinder Varm Overcoat Hættejakke Fur Øre Kanin Girl Frakke Søde Trench Sød
Kvinder Trench Sød Frakke Kanin Hættejakke Varm Søde Fur Øre Overcoat Girl

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Polstret Varm Jakke Casual Peacoat Kvinders Fur Chic Outwear Furry Lady Frakke Kort 4n4af1H
E1 Jacket Vandtæt Shell L Rei Elementer Regn Størrelse Kvinder Vind Parka znwPndq6

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

2p York Jakke Grå New Tweed Nwt Jones ECqBYY

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Shearling Af M Størrelse Faux Blød Damejakke Kiko Broderet Turkis Comfort YAqZnw

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Women's Aq7107 Nwt Jakke Black hættetrøje Rally Xs Gold hættetrøje 010 Nike 7Unw5Axq4Z