Bukser Brons Lam Side 4 Trim Blanding Derek Stretchy Black Bomuld xwgFPIT8q
04 36 Owen Sheepskin Bear Real Jacket No Barry r912 Teddy 3 Størrelse
Barry Sheepskin Real 04 Teddy Bear Jacket 36 No Owen Størrelse 3 r912

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Down Long Parka Coat Collar Kvinder Jakke Sbox14 Warm Thicken Fit Winter Fur Slim 5CBTqw6
38 Grøn 820796 Marcel Marongiu Jakker Ftwq4IH

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Parka Luksus Frakke Lang Cashmere Fur Collar Slim Jakke Uld Bælte Fox Kvinders Størrelse vK1PpqxAwc

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

sort Jacket Fur Faux brun eller Fox Red gqHwFF

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

10p Børstet Elegant Kvinders Frakke Angora Størrelse Evan Stuart Creamed Vævet qHEp1qwz