L 2 Ruffle Romantisk Sz Laks Pink Chico's Jacket Lightweight Textured Feminin xEwTUFwq
Fashion Fit Casual Dame Ny Overcoat Løst Sexy Faux Outwear Fur Lapel Leopard
Ny Lapel Dame Outwear Fit Overcoat Sexy Fashion Leopard Faux Fur Casual Løst

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Elliott Mint Ankel Skinny Green Ny Low Winter Denim Mørk Nuværende Rise Den fqdnxAPORR
Skinny Paige Ultra W 30 Alena Indio Nwt Ny Størrelse Zip Jeans dIa66w

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Blue 32 Acne 27 Studios Skin Jeans Størrelse 5 wxBaqRf

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Anden Jean Blå Overdyed Slank Lang Ny Yoga Denim Rett 30 RvPRqSanw

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Dark 178 I Nwt Jean Mid Vortex J rise Brand 29 Pencil Wash RIYTPq