Boyfriend Levis Denim Trucker Kvinders Størrelse Small Jacket Ex UqUZzwE
Målinger 12 Blend Jaeger Jacket Aften Wool Vintage Ladies Pic 14 Størrelse I
12 I Størrelse 14 Ladies Aften Målinger Blend Jaeger Jacket Wool Pic Vintage

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Kvinder Tyk Varm Krave Vinter Pelsbeklædningsstativ Tilføj Jakke Luksus Kort Uwpq1dOnpx
Båret WMS Læder Foret Lang Med Sjældent Outbrrok Frakke wavx8Z0xO

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Sz Embellished 0 Brun Rodriguez Jakke Robert 230209bj Neckline Linen Kakao 1PwSSBqO

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Jacket Adidas Marathon Winbreaker Boston Neon Zip Women's Coat Euc 2xl Running 55Arqwp1

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Jacket Aus 8 Flight 14 Storbritannien Rrp Kit 10 Top Ace Cropped Ladies Black 12 og 310 wfYq6