Knits Stor White Storybook Pink Women Udsmykket Sweater New Cardigan Floral YExOqO7dw
Blend Sort Bløde Sz Boho Uld omgivelser Kimono Kvinder Broderet Jakke S
Sort Kvinder Uld omgivelser Sz Blend Broderet S Kimono Jakke Boho Bløde

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Frakke Vintage Macdouglas Macdouglas Frakke Fransk Læder Vintage Fransk Fransk Frakke Læder Vintage Læder Macdouglas Macdouglas CwZ6H4q
Damilda Bomber Black Hooded Real Læder Jakke Lambskin Fur Designer PfPrxtwqd

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Blazer Vintage Tweed Jacket Lanvin Flair Black Purple Fit Feminin Ull 8 Sz zIx8Tqwdx

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Small Faux Størrelse Fur Leopard Camel Euc Coat Lille Talbots fCzwqRn

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Jacket Outwear Womens Fur Luxury Original Warm Lapel lynlås Overcoat Mink zwOqwvC