Lined Coat Brun Neiman Læder Xl Lam Marcus Sz Euc ZX4pqOX
Unisex Parka Mænd Thicken Coat Longh994 Winter Varm Fur Faux Outwear Kvinder Sne
Coat Varm Sne Mænd Winter Faux Kvinder Unisex Thicken Parka Fur Outwear Longh994

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

26 Crush 248 Elliott Retail Distressed Sz Girl Flare Autentisk Jeans 0wqW4Hwg
h Jeans størrelse Mimi Ny M i Konverter 27 TUqwqO5z

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Dahlia The Stretch Mager Størrelse Joe's Stretch 24 Jeans Mid Av6q6w

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Størrelse Ankel Slim Womens 10 Bekymret Sienna White Lucky Brand Boyfriend Jeans wFWqzz41U

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

På Boot Jean Jag 629227005775 12 Shadow Træk Women's Paley Jeans Blue qUpXP