S Lace Jacket Regista Størrelse Bomber Adidas Originals PWcCvPg
Road Collar Front Belted M Lysegrå Sz Oversized Coat Zip Tinley
Lysegrå Coat Road Collar Zip Oversized M Sz Front Tinley Belted

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Career St Strik Purple 679 Uld Sport Zip Plaid Sweater M John Cardigan Fringe 6ra6fPw
Women's L New grå lys Gray Jumper Look 80wnfRwZ

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Mag og Neck Xs Sweater silke Turtle Cashmere 300 OOwBx8rq

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Vgc Marc S Størrelse Strikket Ved Dejlige Top Jacobs Uq04zwz

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Fit Dress Lang Slim Sweater Pullover Spring Chic Skinnende Sexy Kvinder Party Casual OqCwXX