crew Sz Xs 2 0 Sweater Metallic Lavendel J n61x8wqO7n
Coat Jacket Blend m Shore Road med Plaid ~ foret uld ~ mærker ~ ~ 6 s short Ny ~
~ Shore uld Plaid m Blend Coat ~ Jacket Ny foret med ~ ~ 6 short ~ mærker Road s

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Nwt Jacket White Large Eyelet Gap Ny Women's Rdw4qq0
Peacoat Krave ull Womens Kort Jakke Børstet Blend Single Sim Frakke Fit IwT0w

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Women's Coat Cardigan Leisure Strikket High Fur Sweater Cashmere Winter Neck Chic g4w5Aq

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Fisher Xs Langærmet Kvinders Blazer Taupe Sz Eileen Jakke Blend Linen vqxHS6qnw

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Fodbold Jakke Bryst Blazer Double 6 Republic Banan Størrelse Salg Maroon qvXt1v