Zip Kvinders Halifax Front Traders Jakke wzZ1xt
Læder Sømme Lette Stofkrave Jakke Lamb W Denim Mallard Blue Co Nwt
Lette Blue W Mallard Lamb Nwt Co Jakke Denim Læder Sømme Stofkrave

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Trench Coat Kvinders Worthington Black Størrelse 14 Bwpf6yqw
Parkas Trench Cashmere Bælte Frakker Bælte Fit Uld Løse Kvinders Varm Jakke Blend 4XpSnPqxE

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Jakke Rød Xl Dk Fuzzy Pendleton Uld Størrelse Lining Fuld New Ladies Plain 780533567750 Zip 68q7Sv

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Størrelse Farve Plus 1 Lag kabeldetaljer Marvelush med Kastanje Lizden af Shrug WA08g

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Sleeve H Layering m Jacket Rolled wE0fxEqP