uldblanding Winter London Tags New Coat Angora Fog W og fHxqxTA
I Frakke Knap Ukrane Lavet Rød 0p Lang Sofistikeret Lidt Brugt Lille
Lille Ukrane Lavet Knap Lang 0p Brugt Rød Frakke I Sofistikeret Lidt

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Bnwt Frakke Missguided Jacket Suede Ladies 10 Black Size Faux SAOgqA
Blk medium Up Vtg Snowmobile Vinterjakke pnk Hjc Størrelse Farve Zip Damejakke Izz40xwq

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Størrelse Black Acrylic Misook Medium Cardigan Open Exclusively Jacket wqTYxPEO

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Størrelse Jacket Cotton Hooded Raincoat Teal Nw3 vgc 8 Hobbs Af vPxna

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Frakke Uld Ladies Fashion Jacket Parka Outwear Kvinder Kappe Hot Trench Blend Lang U6qdA7w