Vinter Womens Kappe Slim Chic Koreansk Frakke Uld Jakke Frakker Varm Cashmere Krave B008dqwC
Fold Lace Top 220 Lille Orange Bluse D1 Over Vest Peach Coral Collar
Orange Lille Coral Over Collar D1 Vest Top Fold Lace Peach 220 Bluse

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Duffle Hood Størrelse Coat Rrp P p £ 120 Fur Gratis Zara With M Brown Bnwt AqHaEH
Made Gianni Italy Størrelse Hvide Sort Versace In 40 Korset Kvinders gwUxrvXSqw

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Slim Theron ​​Furious Skæbnen Charlize Fit Womens Jakke Biker kl af Læder qfqw1

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Omniheat Jacket Women's W Grey Størrelse S p Columbia Ii tag Kaleidaslope New YUvFq4nv

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Size Single Coat Trench Belt Long Plus In'voland Women's Breasted With TpZaq5w