Sweater Cashmere Crew Italiensk Cardigan J Kvinder Collection Fedvægt Grå wYBnU8xq
Faxu Parka Fur Fashion Kvinders Luksus 2019 Overcoat Korea Winter Mink Thicken Qq
Faxu Kvinders Korea 2019 Mink Winter Parka Thicken Qq Overcoat Luksus Fashion Fur

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Puff Down Goose Large Hooded Face Kvinders Parka Grey Jacket North w1XYqqR
Cape Mccartney Jkt Adidas Stella Udskriv Poncho Women's Jacket Af New Rain Run EwqqXT7

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

298 Viskose Nwt Eileen Crepe Tencel Fisher Long Krave Xxs Black Hak 190428498715 Jacket 1WPwa4ZCqc

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Theory Kvinder S Sz Jacket Bomber Black Fdwnfrd

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Størrelse Grøn 36 Jacket Cypress Small Down Kjus Hooded Womens HagTPT