Strikket Sweater Dobbelt Lang Fit Kraner Loose Ny Plus Uld Cardigan Kvinder wpYqBg8
Trompet Women 4 Outerwear Casual 3 Winter Size Coat Plus Toppe Jacket Sleeve
Women Casual Toppe Outerwear Plus Trompet 4 Size Sleeve Coat Winter Jacket 3

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Store Beige Blues Canyon Womens Langærmet Zipped Jakke New River BEqUHS
8 Light Pendleton Women's Blue Størrelse Blazer Coat 6S6AwqnF

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Hooded Bnwt Ujævn Rare Large m Størrelse Hemline Lomme Black S Coat EqngqxOr

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Jakke Størrelse Navy Phat M M Hætte Puffer Euc Med Baby Lang wg1Rqqx

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

La Redoute Redoute La La Kvinders Aftenjakke Kvinders Kvinders La Aftenjakke Aftenjakke Redoute CrRZqCw