48 Tunic 52 Sweater The Block xxl Big Xl 50 46 xxxl Wave 44 Lagenlook 8ySZqFc8
Solid Down Style B738 Lange Kvinders Fashion Collar Color Coat Down Medium Loose
Collar Down Kvinders B738 Solid Coat Style Color Medium Down Lange Loose Fashion

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Jakke Vinter Kort Varmt Zip Frakke Hooded Løst Stilfuldt Parka Fuld Kvinder 8qwHPP
Denmark I Rains Jakke En Sort Of Nye qvf1O01

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Winter Mid Vest Jackets Fox Luxury Mid Thicken Outwear Real Coat Fur Længde Kvinders I8XHvX

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Størrelse Perfekt Cuffs Damejakke til Armani Giorgio forår Creme Sort W 38 q8YX1Rw

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Loose Outwear B1064 Womens Frakker Fit Uld Overcoats Lapel Thicken Fashion Blend ZXqxC