28 D04 sk W Jeans Størrelse Kvinders Hw Saint Laurent Xw0x6qwIz
En Gv Italiensk Jakke 3 Andet Læder Laget Ninewest Kvinder Og
Andet Gv En Jakke Kvinder Læder Og 3 Ninewest Italiensk Laget

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Wrap Superb Ostrich Black Stole Cape Fur Kvinders AwP60q
stk Windbreaker Moore Athletic Jennifer 2 Warm Large Activewear Up Zip Vtg Lined qwaHxFCnI

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Parka Jacket Down Cirruslite Bauer Eddie Puffer Packable Lysegrå m Women's 4wqORw0xFI

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Blend J Uld 10 Jacket Silke Sort 2 Heather Crew Button Sz Offwhite ZnZ6r8fg

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Jacket 12 14 Boating Pinstripe Navy And White Millen Blazer Karen w0H18ZPxZ