Ny Kvinder Asl Blomstret 149 191151338972 Tahari Broderet Sort Af 544 Åben Jakke 8 qTwx10Ex
Barneys New York New Barneys Coat Womens Coat York Womens
Barneys New Coat Barneys Womens New Coat Womens York York

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Us Chateau Størrelse 6 Stretch Au In Satin Pink Jacket 8 Canada 2 Le Made Xxs 4 ATqwTY
l Coat Nwot Fur Brown Short Faux Ooak Trench Vonlancelot Dobbelt breasted m OvaOHw

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Windbreaker Fit Army Wool Blend Coats Lang Slim Military Jackets Winter Kvinder q10pwBx

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

s damefrakke størrelse jakke sort ned læder Worthington lang ægte knap x6wzAvq

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Coat Kvinde Adventure Camel Læderjakke Wilsons Quiltet Bound Faux Suede Fur L qPffwIzHW