Størrelse Angora Ny Dobbeltbrystet Damer Vintercoat 12 Uld Gerard Darel Brown qtwBF60
Whistles Tweed Jacket Contrast Panels Boucle Grå blå sort Chambray Women's
Chambray blå sort Tweed Panels Boucle Contrast Whistles Grå Women's Jacket

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Soft Wj115 Ægte Wear Jakke Lambskin Læder Designer Splinterny Til Kvinder a6ZqHpw
In New Tahari M Wrap Størrelse Olive uldblanding Coat xUIqOw6U

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

lady wj024 mode læderjakker vinter motorcykel bomber efterår Ny kvinder daxCXCq

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Med Små Sort Sherpa Foring Størrelse I Lædervest Bgbgmaxazria 6xfRqwf5

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Ny 450 Black Wool Elite Jacket Narolie Blazer Charcoal E0701127 Angular Teori BaBnqrPS