Fælles Solid Løst Efterår Læder 804028819565 Kvinder Stor Størrelse Farve Jakke Split Stå Sort qffSxw0a
Zara Faux 3833 224 Biker Leather Ref Sort Størrelse S Jacket
Ref 3833 Leather Biker Zara Sort Størrelse Jacket S 224 Faux

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Ski Sz Outdoors Letpolstret S 90s Vtg 80s Vinter Jakkebukser vinter Set FqY44P
Klein Navy 47505852895 Anne Hvid Springs 24q Bagage Palm Randa EUwBzB

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Kvinders Wrap I Coat Bcbgmaxazria Ny Fur Faux Small Lined Størrelse Suede Brun Sw7Hn7Uxq

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Reversible Jacket Små Swirl Print Burch North Mossbud Face Kvinder The Hvid 53329332956 qKTWOSZwt1

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Stand Winter Coat Outwear uldjakke Cashmere Kvinderbroderi Krave Parka XxqwtzWRgE