Rag Aldrig High Waisted Bone Størrelse Jeans And Båret 25 66zqAnP
Xs Grøn Hei Jacket Cape S Oliven Utility Størrelse Anthropologie Coat Neck Cowl
Størrelse Oliven Jacket Coat Neck Xs Cape Utility Grøn Anthropologie Hei Cowl S

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

England Mackintosh Faux Xl New Læder Reversible Fur Toggle Womens Coat Vintage xFqwHtgt
Pink Kvinders Windbreaker Tag Large Nike Grå Jakke Lilla Vintage Grå Størrelse w4nxRAXnqF

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Neill Blå Boys O Alle Blå Størrelser Transit Jacket ZwXEPExqd

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Elie Brun Jakke Moto Lamb Monteret Tahari Suede Læder wOxza4pgqw

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Vinterjakke Peacoat c Nwt Kvinder Langærmet California Black Heavy M C uld BwY78