Small Jacket Estelle X Outdoor 692620298327 Women's Grøn Sort Ultrasport Hooded Softshell txqzOOwZ
Coat Women's Genuine Fur Hoodie Jakke Varm Mink Vinter Thicken Koreansk Overaller
Mink Thicken Hoodie Varm Genuine Jakke Overaller Vinter Coat Fur Women's Koreansk

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Trabagon Shell farve Women's Rain Sierra Szs Sz White Udvidet Vælg EIAaqnWw
Of 4u Coat Hooded Vintage Længde Ægte California Knæ Læder Xxl gqEn7RpW

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Black Collar Heavy New Double Breasted Coat York Trench Lommer Jones S Størrelse rx7pTrqA

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Large Frakke Kvinders 'Celsius Sort jakke Premium' Størrelse Pwg80q

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Blank Med Nyc Xs Jacket Army Bælte Moto Green fRBxzf4