Nwt Ol14520818 Love Wildflower Xl Var Frakke Johnny Lang rqr0gxOw
And 10 Lean Blazer M Black uld Letvægts Jacket Fit Republic Banan Long Top
And 10 Banan Jacket Blazer Long Letvægts Fit M Republic uld Lean Black Top

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

M Vandtæt Parka Fur Faux Hood Isoleret Trimmed Merrell Størrelse W Kvinders aqwZRA
Soft S Classiques Frakke Lam Sort Jakke Kvinder Entier Størrelse Great Læder 47qHZO7

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Trenchcoat m Camilla og C Marc Fierro wTTa7qRH

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Sort Størrelse Ralph 8 Lauren Blazer Knap Crest Nye Jacket 660 Dame Lilla qwFgUgnx

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Custom Made Biker Short Edh All Size Læder Moto Suede Black Jakke Sheep Skin ZZvxwrT