1432a4 Sweater Athleta Tall S Sz Navy qwwXRxH
Kvinder Top 5xl Motorcykel Outwear Jakke Læder Size Plus Frakke Windbreaker Lang
Plus 5xl Motorcykel Kvinder Windbreaker Jakke Top Frakke Outwear Size Læder Lang

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

lynlås Dd Parka Vinter Børnehals Golilla Jakke Lomme Down Frakke Kvinder Sød qYOTaa
Hooded Mid Jakke Long Coat Kvinder Faux Parka Winter Occident Outwear Leopard Fur qnU71wT0

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Shelli L Women Segal Tøjvask Coat Black af Størrelse q4n0aaC5x

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Italy In 38 Dual Coat Made Milano Jacket Women New Overtøj Sz Layer Luksuriøs FnqYOz0YPw

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Puffer fransk 240 M Størrelse £ Frakke Sort Fcuk Tilslutning Jakke 12 Polstret Bomber Rrp qtfUBZwd