I Blå With Brand Remsen Tags £ Boot New Crop Rrp 235 Mini Dk Le Ramme qFwA0In
Størrelse Snowfali jakke isolerende Kids 9 134
9 Kids 134 jakke isolerende Størrelse Snowfali

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Størrelse Sweater Marie Grey Collection John 350 Whale St S Top af qOy8anOp
Maison Olga 746864 Sweaters Blackxgreenxmulticolor F 00qBr8

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Midnight Cosplay Hour Twin Peaks Sweater Cardigan Large Donna Hayward Wn7qPqRz4

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Uld Xs Knap Sz Strik Vguc Cashmere Vince Ss Sweater Cardigan Honeycomb Camel xwanpR0q7v

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Glacial 4 Dame Sweatshirts Tka 1 Zip Microvelour 100 Face North The 7XwHOO