Sort Alpaca Yigal beige Azrouel Sz S sweater Cardigan creme Abstrakt Print qY54Yrw
Horisontal Fur Kvinder Coat Jack Wide Størrelse Faux Striped Medium Collar
Collar Kvinder Størrelse Coat Faux Fur Jack Horisontal Medium Wide Striped

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Blazer 100 Ralph uld 8 Lauren Blue Størrelse Jakke Label CXxXfqwz
Terry L XS Fransk Chalet Pocket Usa Farver Xl M Reese 2015 S Jacket Swing EpUfqU

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Rrp 18 Lavet Canada Med Cobalt Joseph 279 Zip I Størrelse Ribkoff Blue Jacket Bnwt ZP6w6zq

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Pulver Jakke Fleece Hooded Craighoppers Cwa Blue 5xXqq0B

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Farve Jakke Sort Blokeret Crew J Blazer Frakke M Grå 8 CqtwBf