Black Michel Jacket 10p Kors ærmer 4 3 Lange 5gpqOgxR
38 Læder Jeans Blazer Størrelse Kenzo Sport Jakke Sort Kvinder Tre Knapper
Tre Sort Læder Sport Jakke Knapper Jeans Blazer Størrelse Kenzo Kvinder 38

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

10 Størrelse Kvinder Mørkebrun Bæltet Shearling Læder Fab Suede Argentina Frakke gBzqSSw
Åben 10 Jakke Cut Nye 149 Asl Laser Tahari Af Sort Velvet 104 Kvinder XwzSxRzqp

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Sleeve Shower Kvinder Jacket Ladies Raincoat Long Lightweight Casual Proof nzOO5WgP6

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

UK Slub Jakke 40 Linen Størrelse Joseph 12 Cream AwqHTHf

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Pelscoat Womens Casual Faux Billedet Parka New Outwear Ladies Mink Varm Som Jacket Hooded Hot 1a4qxIww