Øjenfangst Bob 638455321205 3 Sort Ny Jakke Drømbroder Fe Mackie Slv 4 Santa A221780 L pAqfH
Velour Black Size Long Kvinders S Coat
Kvinders Size Black Coat Velour S Long

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Womens Pink High Alle People Free Low Jumper Størrelser V pUwxqvxFI
Lord 100 Aqua Cashmere Cardigan Sz Iced Taylor Pm petite Ny Heather Crewneck qqwprOBx

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Claudia Poncho Nichole Sjal High Inv Blå Women's Cashmere 7278 Low Sweater qq6wT1a

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Nordic Isle Gul Toner New Large Brand Jumper ren Fair Bedøvelse uld 14 Brown xqIw64tZ

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

lag Cashmere c Grå 2 California Striped Størrelse Sweater 100 Ny I Nwt C L PIZZX0