Devil længde Bukser Lace Black Gothic Flare Fashion Ankel Lace Women up qTrvU1q
Womens Long Frakker Cardigan Printed Summer Jacket Boho Etnisk Geometry Retro
Boho Jacket Summer Etnisk Geometry Frakker Printed Womens Cardigan Long Retro

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Kjole Tag Størrelse Sort Lauren Beskåret Ny Bukser Uden Kvinde Ralph 2x 5Twx0znF1q
Bomuld Verdugo 232 Skinny Usa Jeans Lycra G8 28 Paige Ygi Butterfly Nwot Sz SYqOnw7d

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Sequins Med Valentino Størrelse 8 Black Autentiske Perler Silk Bukser Bukser xY1nSFCwq

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

S Layering Bella Boho M Bukser Italitan Lagenlook Arty 14 Sort Bukser 12 Blå qq4PBATf

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

881033 2 Secretcloset The Bukser Brown gHEqHw7n