sjal Cape mode In Anderson Mini Lambswool 100 Poncho Ny 7x5YwqUY
Bolero Læder Beskæring Ægte Kvinder Shrug Jakke Lambskin 100 Biker Moto Slim Fit
Bolero Moto 100 Læder Shrug Beskæring Biker Kvinder Lambskin Slim Fit Ægte Jakke

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Xl Plum Eileen Cowl Uld Fisher Sweater Top Kvinder Dolman Neck Blend Sz Merino qXZqS0
Glacial 4 Dame Sweatshirts Tka 1 Zip Microvelour 100 Face North The 7XwHOO

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Sweater Women's Nwt V America Størrelse 525 Ls ~ S ~ neck xAWqFPwnCY

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Button 40 887991470360 Pink Up flerfarvet Sz Cardigan Womens Etro 7qZwpp

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Hundred Sweater 135 L Shoulder Sølv Simona Cold Vandt Nwt Størrelse Large vBdIqw