Langærmet vgc Open Xl Grå Vers Cardigan Størrelse Front Saints All w0qF88
16 Trækul Frakke Wool Xl Mix Grey Smukke Størrelse Damer Elle
Xl Damer 16 Smukke Størrelse Trækul Frakke Grey Elle Mix Wool

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Uld Jakke Veste Casual Frakke Ol Vest Lang Ermeløs Womens Olde Lady Tqw6ax
Black Blazer Leather 3376 Style Faux Tudorjakke Kvinder Stort Trim Cabi xXOwgqw

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

42 M Tema Kinesisk Samlere Suite Item Jean Gaultier Jakke Paul Størrelse Blazer fwSnxvPn

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Grey And Chiefspolice Lime of International Association Størrelse Jacket Xl Dame xIfOO6

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Women Størrelse Lloyd Jacket 2 Henri Quilted Ægte nUBpgBH