Fur Green Kvinders Fashion R1 volumenuld Fluffy Løstryk Lamb Varm Coat 64fO4xqn
Lange Sort Størrelse Jacket Knapper Boucle Guldfarvede Bice Kvinder 10
Boucle Jacket Knapper 10 Bice Lange Størrelse Sort Kvinder Guldfarvede

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Purple Størrelse Leather Lewis Classic Coat Kvinder Suede Luxury 100 Terry 1x TvXAww
Parka Frakker Scoop Blue Casual Cardigan Fur Knæ Outwear Længde Kvinders Warm Faux YXSaFq

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Womens Long Florals Winter Hooded Coat Faux Fashion Down Thick Polstret Puffer Fur dUpqxg

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Kvinders New Reebok Fleece Small Bubble Spyder Quilted Sangria UpFdqx

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Original Levi's Trucker Plus Farve Jakker Sz Kvinders Vælg sz qrOgxIOt