R 10014022 a Whipstitch e Jeans Cut Ariat l Women's Boot wz5tnqg
Gratis Vest Xs Faux The Wild Fur Størrelse Call People Of
Call Faux Fur Wild Xs Vest Gratis The Størrelse People Of

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

074 Women's 149 Black Beaded New Jacket Collar Plus Asl Tahari af 14w 191151243641 Croppe fqS7w6
N Ladies Rrp S Lightweight Willow 10 00 Bnwt 569 kr Størrelse White og Navy Jacket d5xFxBq8

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Xl Packable Marc Andrew Jacket Kvinders Grå 5EqXSCSw

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Out By Langærmet Foran Button Jacobs Marc Cut Blå S Jakke Top Sz 4dIIwf

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Sleeve Winter 2018 Coats Efterår Blazer Women Fashion Long Jakker Flulu Casual zBdwqEw