124626 Hysterisk Blue Jeans M Glamour EEq1aRwF
Velvet Kvinder Løst Bomuld Varmt Overtøj Parkas Overflade Jakker Tyndt
Parkas Overflade Jakker Varmt Kvinder Bomuld Velvet Overtøj Tyndt Løst

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Exchange M Blazer Armani Size Women's Unlined xw7vXBvqd
10 Rock C5047 Karrimor Ref Dame Jacket Hot Størrelse pqqX6Zw

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Int club Med Kvinders M Vinterjakke Ew Fur dvXTwaTx

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Bomber Pointe Læder Nwt Brun Jakke Crossing Xlg Kvinder PfgYqwW

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Part hals Jacket Læder Kvinder Gul Ruffles Wear Farve Pu O wt7qZ7