Kvinder Strik Sweater Top Gap Uld Navy Hæklet Stripe Størrelse S Stilfuld Blend Cream HPHy8wCq
Red Sport Escada Logo L Kvinder Flags Sailing Sz Vintage Windbreaker Hættejakke
Sz Escada Logo Red L Kvinder Vintage Sport Windbreaker Sailing Hættejakke Flags

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Størrelse Euc Medium M Jakke Jlc Læder Rød Kvinder z0qxwaIp
Cotton Trenchcoat Khaki Fitted Nwt Jacket Xs Banan Republic Classic pFUqYx

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Bløde Varmt Fur Jackets Kvinders Stylish Coat Vinter Parka Faux Outwear Fox 0Pdgqd

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Betsey Legging Crop Kvinder Midnight Mesh Johnson Floral UwarqUf

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Joules Quilted 10 Summer Jacket Størrelse Frakke r4r8wqFxB