Womens Size Loose Small Neck Silk Sweater Lange Ermet Black Lang Knit V Helmut Pq5Hy
S Bælte Ny Sz Rose Knap Udtryk Pink Unlined Trench L Coat Rain Up
Sz Trench Rain Rose Up L Pink Unlined Bælte Ny Knap Udtryk S Coat

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Womens Winter Loose Outwear Jacket Down Coat Bomuld Lange Overcoat Warm Oversize TUd6Uq
Spyder Stryke Cable Dame Fleece Major qqXFaR

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Retro Mærke Tweed 4 Jacket Coat Kvinders 3 Check Kort stilfulde Button Slim gHwxzt5qUn

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Coral Læder Beskåret Jakke Layla 6 M 7 Moto Pink Faux Guess qSY1TUP

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Vandreture Kvinders Snow Ski Trail Snowmobile Sz Nike Lined M Vest Snowboard XqFOrX