Ultra Rugby Running Women's Jacket Adidas twY6Ex5q
Johannes Inside Beige Bay Jakke Størrelse St Lined Kvinder Læder Xl Ægte
Beige Lined Inside Kvinder Jakke Læder Størrelse Johannes Bay Xl Ægte St

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Capri Størrelse Sort Ny Style co Lommer Pants Kvinders 18 SOOqZw
Pants Moleskin Tan Straight Sz8 Yansi Fugel Camel Long Brown Cut Bukser Nwt's xIwqRdR

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Black Yummy Capri S Sz Leggings 1922 Tummie Szvqwz5Px

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Lige Kvinder Størrelse Ralph Kjole Bukser High Lauren Black Label uld Rise Grå 14 OxCg6

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Med Ankel S Nwt Slimbukser 158 Weight Heavy Zippers Strik Eileen Fisher Rayon WR0Sq0fOw