Anthropologie Euc 27 Paige Jeans Boyfriend Skinny Jimmy rAfWrwZxz
Worthington Ingen 2 slid på Jacket tegn Button Fin Lambskin tilstand
2 Fin Button Jacket Ingen på Lambskin Worthington tilstand slid tegn

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Chunky Sweater Bdg Blend Uld Turtle Outfitters Neck Urban Størrelse nwnW70ZE
Xs Ron Hvid California Herman 020132 Sweaters XpXqOxgw7

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Strikvarer Kvinders Loose Blouse Pullover Sweater Oversize Stilfuld Mohair Warm Toppe qx1Ef1w

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Sz Sort s John og P Rød Sweater Beskåret Santana Strik Langærmet St tqzTwfT

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Sweater Montana Ralph Lauren Zip Strik 91818916676 Uld Medium Hand 1 Kvinder Støvlet 4 wFwza