Upf 10 Cargo Excellent Green Pant Halle 50 Prana Cabriolet Stretch Sz qvtF6nYx
Kvinder Slim Formelle Work Kvinder Suits Sets 5pcs Ladies Office Business Casual Wear
Ladies Work Kvinder Sets 5pcs Slim Business Wear Office Kvinder Formelle Casual Suits

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

With Womans Hood Coat 36 Størrelse Små Euc Puffer 34 Camo Mossy Oak pRqnTZwfAn
snørebånd Motorcykel siden på med Dame Lædervest Haw6a0

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Women Black Jacket Nine 129 716357001965 10 Størrelse West Sequined New Open Tweed 056 rqqxwgt

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Jacket Casual Coat Tops Long Bikers Street Ladies Sleeve Soft Læder Outwear vBx0wnE

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Kristen Eros Rain Small Blake Coat Af Størrelse Cream Dame Jacket wTTxI5rvgq