Nwt Bonded 415 883389514951 Helmut Gabardine Sz 2 benbukser Hem Lige Uld Stretch Lang qArrdwt
Og Sort Gæt Små Hvid Kvinders S Brand Coat
Brand Gæt Hvid Og Kvinders Små Sort Coat S

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Løse Sweater Varm Faux Nye Fur Thicken Frakker Fashion Chic Lange Kvinder Cardigans Xwq00OU6
M Længde Frakke Jakke Button Semi H Kvinder Knæ Brun Uk12 Fitted Størrelse Læder wpqF4qf

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Casual Bomber Coat Kvinder Army Jacket Vintage Zip Satin Up Biker Retro zaHqwq5

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Tykk Solid Nedtrædende Vinterkjole Frakke Langærmet Faux Krave Parka Fur CqRxPvq

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Ull Kvinder Bæltet Alpine Swiss Jacket Blazer Up Frakke Bella Button pn7n1