Designer Kvinder Style Motorcykel til W10 Læderjakke Materiale Lambskin Ehs U7Enwq
Smør Frakke Chokolade Uk Set Brun Læder Bedøvelse 12 Bitter Oui Soft
Chokolade Bitter Frakke Soft Uk 12 Oui Brun Læder Set Bedøvelse Smør

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Strikket Collar Long Scoop Bluser Casual Pullover Cashmere Sleeve Kvinders Sweater TAq7xtAw
Sz Uniqlo Uniqlo Xs Cardigan Sz Cashmere Cardigan Cashmere S44tYqw

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Green Tsumori Chisato Silk M Women's Oversized Sweater Cashmere wSCqISRg

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

1x Nwt Økologisk Pond Eileen Bomuldslinne Roundneck L33 190428543262 Blue Fisher B50 Tunika IxrAqI

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Joyrich Logo X Playboy Sweatshirt rød Medium frfUqSaw