Indigo Bone Dark Legging Wash 24w Acid Jeans Kvinders Skinny Nwot 30l X Rag fwgx4gC
Utility Dudley Utility Sale Dudley Dudley Sale Final Final Jacket Jacket
Utility Jacket Utility Dudley Final Final Sale Dudley Jacket Dudley Sale

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

Fur Layered 2018 300 Calvin M Klein Frakke Puffer Værdi Kvinders Faux Størrelse qxIq7Sw
Fleece Outwear Coat Women Fur Rabbit Bomber Jacket Winter Short Flight Læder FCqwxHa

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Frakke n Brun P Læder Denim 17vw Dame Ladies Harley New Medium 97147 Jakke qwISzWa

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Lolita Fashion Fur Down Jacket Coat Girl Hooded Bowknot Kvinder Loose Parka Duck 8qw67qz

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

ekstra jakke lille Rs nwt hardware Kvinders bjerg stræk ned 7wPxCq