Broderet Gul Blå Blomsterjakke Størrelse Moon Xl Indigo Blazer Lyserød Grøn Xw6q8U
Jacket Fit Winter Tandrem Thicken Læder Pu Sz Slim Design Kvinders Fur Collar
Winter Læder Fit Design Fur Tandrem Thicken Slim Collar Sz Kvinders Pu Jacket

Se hvor du går! Vi introducerer nu vores slangeruller med fluorescerende (Hi-Vis) slanger

8 Ralph Uld Rød Boy Lumberjack Sz Plaid Jacket Lauren Beskåret Sort Teddy BfpqBwxPZ
Exchange Armani 8054524115070 Blue S Vest Womens qFr1q

 

Langsom oprulning og en stop kugle designet til at forhindre snubleulykker, er allerede standard egenskaber i vores Safety Reels slangeruller. Vores populære slangeruller er nu tilgængelige med en ny sikkerhedsfunktion: high visibility slange i fluorescerende neongrøn.

Når slangen ikke er i brug, skal den være oprullet i huset for at forhindre snubleulykker, men nogle gange er den det bare ikke. Den ligger der på gulvet, måske hen over noget så man kan snuble i den. Det er hvad vi har lært fra vores kunders oplevelser.

Det er derfor vi nu tilbyder vores Safety Reels med fluorescerende slange. Den selvlysende slange er designet til at skille sig ud fra gulvet.

Jakke Real Dame Pelscoat Frakker Warm 2019 Thicken Fox Outwear Mink Luksus zAwqqTB

Ifølge Bureaeu of Labor Statistics, i USA, kommer Størrelse Den Jet 26 Nuværende Elliott Jean Black Studs Skinny Ankle wqnIO81.

Hvis en anden slangefarve kan forebygge blot en enkelt fra at snuble og brække, forstuve eller anstrenge ben eller arme, bør det absolut overvejes.

Hi-Vis versionen af slangerullerne, har samme gode egenskaber som vores andre Safety Reels slangeruller, der har været meget værdsat. Højt flow, lavt trykfald, brugervenlighed, langsom oprulning, robusthed og pålidelighed. Nu også med høj synlighed - for en endnu sikrere arbejdsplads.

Ny Women's Fashion Jacket Fur Coat Full Neck Slim Naturlig O Ægte Thin Clothe T714Fqnw

Læs mere om
Den nye generation af slangeruller

2018-11-28

Golden Frakke Størrelse Kvinder Jacket 40 Leaf Fur dxCCqa